KNIPPEN


We laten ons knippen om er verzorgd en aantrekkelijk uit te zien. Vooral vrouwen houden ervan om hun haar regelmatig te verwennen of van coupe te veranderen. Wat echter vaak vergeten wordt, is dat uw haar ook onderhoud nodig heeft. Vooral bij lang haar wordt een knipbeurt vaak te lang uitgesteld of overgeslagen, omdat men nu eenmaal de lange look wil behouden. Wat de reden ook is, de meeste mensen met lang haar zijn vast overtuigd het haar lang te houden.
Dit is een goede zaak, tenminste zolang het haar gezond is.

De zon, de wind, het föhnen, elastiekjes voor de paardenstaart, etsende shampoos, uitlaatgassen en zelfs een onvoldoende gezonde voeding kan zijn tol van het haar eisen. Om het haar gezond te houden, moet u het regelmatig laten knippen. Bij het laten groeien van lang haar lijkt knippen vreemd, maar het is echt noodzakelijk om regelmatig de beschadigde (gespleten) 'puntjes' van uw haar af te laten knippen.


Heeft u juist een stoere korte look, dan zult u wat vaker in de kappersspiegel moeten kijken, immers een kort kapsel dient kort gehouden te worden om de stoere look te behouden. Maar naast de noodzaak van het knippen van uw haar, is het natuurlijk ook heel leuk om uzelf eens te verwennen met een nieuw kapsel

Er zijn veel mensen die nooit afscheid wilden of durfden te nemen van hun vertrouwde kapsel. Echter met een goed advies en overleg, kunt u met een totaal andere look, zelfverzekerd en als herboren mijn kappersstoel verlaten. Met mijn grote diversiteit aan kniptechnieken en jarenlange ervaring is alles mogelijk. Ik geef u dan ook graag advies over welk kapsel uw persoonlijkheid kleurt, of past bij uw speciale avondje uit. Soms is een metamorfose radicaal, een andere keer volstaat een subtiele verandering.

Ik nodig u graag uit tot het maken van een afspraak.